HEI SIELLÄ

MIRA TÄSSÄ.
ODOTAN, ETTÄ PÄÄSEN KIRJOITTAMAAN SINULLE.

Kirjoitan tilausrunoja, tekstejä, lyhyitä tarinoita, puheita. Tyylini on moderni, romanttinen, melankolinen, mustaan huumoriin pukeutuva tai hassutteleva – aina tilanteesta riippuen.

Tilausruno, puhe tai muu teksti suunnitellaan aina tilaajan tarinaa kuunnellen – luottamuksellisesti ja tilaajan tyylille sopivaksi.

Runot ja tekstit ovat keskipitkiä, noudattavat pituudeltaan sivuiltani löytyviä runoja, noin puolikas A4. Voit katsoa tekemiäni tilausrunoja ja selata vapaasti muita sivuston runoja. Jos löydät jonkun runon, josta erityisesti pidät niin kerro se minulle runoa tilatessasi.

Kirjoitan sinulle elämäsi tärkeisiin tilanteisiin, häihin, puolisolle, lapsen kastejuhlaan, vuosipäiväksi, ystävänpäivänä, isänpäivänä, äitienpäivänä, jäähyvästeiksi, muistoksi.

Tilausrunon tai tekstin hinta on alk. 40€ (+alv) tai sopimuksen mukaan (riippuen pituudesta). Valmis runo toimitetaan sähköisessä muodossa. Runo julkaistaan tilaajan suostumuksella sivustollani anonyymisti. Runo maksetaan laskulla. Tilausjonosta riippuen valmiin tuotoksen saat noin kahdessa viikossa. Runoja ei voi pakottaa.

—————-

Vaihdetaan kuulumiset, kerro minulle tarinasi – mikä tärkeä hetki elämässäsi tarvitsee sanoituksen?

Ota yhteyttä:

mira (at) luovaoisin.fi

—————-

Mikäli haluat käyttää jo kirjoittamiani runoja ja tekstejä, kysythän käyttöön lupani, sillä luovaa työtä suojaa tekijänoikeus.